Mooi weer leidt tot insluipingen

Het mooie weer leidt tot een toename van het aantal insluipingen. De afgelopen drie weken werden tien huizen in Leiden Midden/West bezocht door een insluiper. Deze insluipers hoefden niet over te gaan tot inbreken, omdat ze naar binnen konden via een open deur of raam. Ze lieten dus nauwelijks sporen na, waardoor het extra moeilijk is hen te vinden. Bij deze insluipers zijn vooral tassen, portemonnees, mobieltjes en laptops favoriet. De politie adviseert deuren en ramen waar even geen zicht op is, te sluiten. Wie een verdachte situatie ziet, zoals een persoon die langdurig rondhangt in een brandgang, kan 112, of bij twijfel 0900-8844 bellen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×