Clowns Jofri en Kladza, foto: PR.

Bijzondere voorstellingen Magic Circus in Oegstgeest

Binnenkort komt het Magic Circus weer naar Oegstgeest en zal drie dagen lang haar eigentijdse en spraakmakende voorstellingen geven. Het circus wordt wel vergeleken met Cirque de Soleil, maar dan voor de ‘gewone man, vrouw en kinderen’, oftewel laagdrempelig en betaalbaar. Dit jaar treedt Andrejs Fjodorovs, de duivenfluisteraar uit Letland op en natuurlijk zorgen de vaste clowns Jofri en Kladza voor de dolkomische invallen. De Russische Lidka zorgt voor mooie luchtacrobatiek en illusionisten worden omzwermd door acrobatiekkampioenen in wentelende wielen en onbereikbare dansers in menshoge zeepbellen.

De voorstellingen vinden plaats op 4, 5 en 6 augustus op de Langevoort in Oegstgeest.

Meer info en kaarten: www.magic-circus.nl

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×