Adoptieplan Leidse rotondes

Het CDA wil het adopteren van rotondes in Leiden mogelijk maken. Sinds een paar jaar kunnen bedrijven en instellingen in een aantal gemeentes rotondes adopteren. Die instanties kunnen de rotondes dan naar eigen inzicht inrichten en onderhouden, in ruil voor meer naamsbekendheid. De fractievoorzitter van het Leidse CDA, Arjen Bonestroo, vindt dit een perfect voorbeeld van samenwerking tussen de overheid en het bedrijfsleven. “De gemeente heeft minder kosten en bedrijven krijgen een kans hun visitekaartje af te geven.” Het CDA vindt dat er ook in Leiden zo’n initiatief gestart moet worden, en denkt daarbij ook aan adoptie door scholen en wijkverenigingen. De partij heeft het college er schriftelijke vragen over gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×