Leidenaar opgepakt voor maken drugs

Gisteren is een Leidenaar opgepakt, omdat hij verdacht wordt van het maken van drugs. Na een melding, gingen agenten rond 17.50 uur een praatje maken met de 24-jarige bewoner van een huis aan de Waardgracht. Toen zij bij de voordeur stonden, kwam de geur van hennep de politiemannen al tegemoet. Ze namen een kijkje in het huis en vonden er een afzuiginstallatie, plantenbakken, flessen plantenvoeding, gedroogde henneptoppen, hennepplanten, weegschalen, drugsverpakkingen en flessen met nog onbekende vloeistof. Al die spullen zijn in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×