Introductiedagen Hogeschool Leiden

OP 24, 25 en 26 augustus organiseert de Hogeschool Leiden de jaarlijkse introductiedagen voor eerstejaarsleerlingen. De nieuwkomers kunnen dan kennismaken met de school, elkaar en de Sleutelstad. Dit jaar staan de introductiedagen in het teken van `Crazy 071′. Dat thema is verwerkt in allerlei activiteiten. Zo is er een crazy spel door de stad, zijn er crazy workshops, is er een knalfeest in In Casa en kunnen de deelnemers hun krachten meten tijdens een crazy sportmiddag. Nieuwe studenten van de Hogeschool kunnen zich aanmelden via hsleiden.nl/introductiedagen. De organisatie is in handen van zeven studenten van de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming. Zij verwachten dat zich ongeveer duizend nieuwkomers zullen aanmelden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×