Terence Robinson onder contract bij ZZ Leiden

Nu ook Terence Robinson zich bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball aangesloten heeft, heeft de ploeg vier Nederlandse spelers onder contract staan. De 1.86 meter lange Terence Robinson werd in 1990 geboren in Paramaribo en heeft de Surinaamse en Nederlandse nationaliteit. Hij begon zijn carrière bij Red Stars in Soest en kwam via een aantal andere ploegen terecht bij het U20-team van Den Helder. Daar maakte hij voor het eerst kennis met de eredivisie. Vorig jaar werd hij met dat team zelfs Europees B-kampioen. De point guard trainde een paar keer mee met het team van ZZ Leiden. Onlangs besloot hij naar dat team over te stappen. De andere drie Nederlandse spelers van ZZ Leiden zijn Ross Bekkering, Worthy de Jong en Terry Sas.

Advertentie

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×