Groot aantal auto-inbraken Leiderdorp en Leiden-Noord

In Leiderdorp werd in juni en juli in totaal 43 maal ingebroken in auto’s en in Leiden-Noord zelfs 88 keer! De inbraken vonden voornamelijk plaats in de avond en in de nacht. De inbrekers sloegen ramen in en lijken vooral uit te zijn op dure navigatiesystemen, maar ook rijbewijzen, bankpassen, zonnebrillen en fotocamera’s behoorden tot de buit. Soms werden er zelfs auto-onderdelen gestolen als kentekenplaten en wielen. De politie surveilleert extra in deze gebieden en vraagt burgers alert te zijn op verdachte situaties of verdachte personen die zich ophouden bij auto’s en direct 1-1-2 te bellen. Daarnaast blijft het advies om geen waardevolle spullen in de auto te laten liggen.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×