82-jarige Leidenaar beroofd op Plesmanlaan

Afgelopen zaterdagavond, rond 20.00 uur, fietste een 82-jarige Leidenaar op het fietspad van de Plesmanlaan langs het Pesthuis en de ambulancepost. Toen de bejaarde fietser het fietstunneltje richting de Vondellaan inging werd hij opgewacht door twee getinte mannen, die hem kort daarvoor hadden gepasseerd. Onder bedreiging van een mes moest de Leidenaar zijn portemonnee afstaan. Het ‘dappere’ tweetal fietste met de buit richting de Vondellaan. Kort na deze overval fietste een mogelijke getuige de tunnel in. De politie komt graag in contact met deze fietser, omdat hij de daders misschien heeft gezien. Ook andere getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×