Politie zoekt eigenaars gestolen spullen

De politie is op zoek naar de eigenaars van spullen, die van een aantal boten gestolen zijn. Zaterdagochtend rond 06.40 uur hielden agenten op de Leiderdorpse Dwarswetering een Alphense vrouw en man van respectievelijk 20 en 27 jaar aan, op verdenking van diefstal uit boten. Het tweetal had in een gestolen boot vanaf Alphen richting Leiden gevaren en kwam onderweg onder andere langs Nieuwkoop en Kaag en Braassem. Tijdens die tocht hebben ze waarschijnlijk geneusd in andermans boten. Aan boord van het tweetal lagen Meerdere jerrycans, een elektrische buitenboordmotor, gereedschap, een zaklamp, een verrekijker, een betonschaar en visgereedschap. De politie verzoekt booteigenaars die afgelopen weekend bestolen zijn, dit te melden via 0900-8844. Ook is het mogelijk om via internet aangifte te doen. De twee verdachten hebben tijdens het onderzoek vastgezeten en zijn vandaag voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×