Peuter in water Noorderpark gevallen

Een Duitse peuter van anderhalf jaar, die met haar ouders op bezoek was bij familie in Leiden, is vanmorgen rond 11.30 uur in het water gevallen bij het Noorderpark. Het meisje speelde buiten in de tuin en werd even uit het oog verloren. Toen wat later bleek, dat de peuter zich niet meer in de tuin bevond, startten de ouders en de familieleden direct een zoektocht. Een van de familieleden ontdekte het meisje in het water in het Noorderpark en haalde haar eruit. Familieleden begonnen zelf meteen met de reanimatie in afwachting van de hulpdiensten die via het alarmnummer snel ter plaatse waren. Uiteindelijk heeft het ambulancepersoneel en het personeel van de traumahelikopter de zorg voor het meisje overgenomen en haar met spoed naar het LUMC gebracht, waar zij aan de beademing is gelegd. Slachtofferhulp heeft een familieagent aangesteld, die het eerste aanspreekpunt voor de familie is.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×