Le Petit Port presenteert 'Verse Vangst'

Galerie Le Petit Port presenteert het werk van twee nieuwkomers in de kunstwereld onder de titel ‘Verse Vangst’. Renée Geurts en Hannelore Maier hebben beiden hun opleiding aan de Academie van Leiden voltooid en exposeren hun uiteenlopende werk bij de sympathieke galerie aan de Herenstraat. Geurts laat in haar eindexamenwerk tekeningen van dagelijkse spullen zien, als drager van haar eigen herinneringen. Maier vangt in haar foto’s voorbijrazende voertuigen of haastende mensen, die in een spel van compositie en kleurvlakken tot rust en stilte worden gedwongen.

De expositie loopt tot en met 7 september; de opening vindt plaats op zaterdag 7 augustus om 16.00 uur.

Meer info en openingstijden: www.lepetitport.nl

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×