Toename diefstal motoren in Leiden-Zuid en Leiderdorp

De afgelopen maand zijn er acht motorfietsen gestolen, zes in Leiden Zuid en twee in Leiderdorp. Vorig jaar in dezelfde periode vond er geen enkele diefstal van een motor plaats. De politie surveilleert extra in de wijken en adviseert eigenaren van motoren om naast een stuur- en schijfremslot een extra kettingslot te gebruiken en de motorfiets te verankeren aan een vast object. Wanneer men een verdacht persoon met bovenmatige interesse in motoren opmerkt, wordt men verzocht direct 112 te bellen. Voor andere informatie of tips over deze diefstallen kan men contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×