Treinverkeer Leiden stilgelegd na ongeval

Vanmorgen rond 08.45 uur, kwam een man onder de trein uit Den Haag terecht, vanaf perron 8b op Leiden Centraal. De man, van wie de identiteit nog onbekend is, kwam hierbij om het leven. Het treinverkeer lag tot 10.00 uur volkomen stil. Daarna zijn de diensten weer gedeeltelijk hervat. Reizigers moeten voorlopig rekening houden met vertragingen.

Update 16.43 uur: Het slachtoffer is een man van 55 jaar, afkomstig uit Alphen. Het politieonderzoek heeft uitgewezen dat het, in tegenstelling tot hetgeen in allerlei media te lezen was, om een een noodlottig ongeval draaide en geen bewuste zelfdoding. De Alphenaar stond te wachten op het perron en verloor op het moment dat de trein arriveerde waarschijnlijk zijn evenwicht. Hij kwam onder de trein en is vrijwel direct aan zijn verwondingen overleden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×