41e EL CID-Week: "Sleutel aan je toekomst!"

Binnenkort is het weer zover en zal de Sleutelstad weer gonzen van de ruim 2000 deelnemers aan de EL CID (Enige Leidse Commissie IntrocuctieDagen) -Week. Van 16 tot en met 20 augustus leren de kersverse studenten hun aanstaande studentenstad kennen en komen zij erachter waar zij de komende jaren “aan willen sleutelen”. De opening van deze 41e editie vindt traditiegetrouw plaats in de Hooglandse Kerk, waar de nieuwkomers welkom geheten worden door de Rector Magnificus, burgemeester Lenferink en natuurlijk de EL CID commissie. De introductieweek zorgt voor een gevarieerd en compact programma, om alle eerstejaars in vijf dagen tijd te laten opgroeien tot een echte Leidse student.

Door middel van verschillende activiteiten – de Informatiemarkt, het Cultureel Festival, het Leids Eerstejaars Festival, Studie & Geest, het Rondje Verenigingen, het Voorzittersdebat en het Waterfestijn met de Grachtenrace – komen alle aspecten van de studietijd en het studentenleven aan bod.

Meer info en volledig programma: www.elcidweek.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×