Omgaan met borderline

Omgaan met iemand die borderline heeft, is vaak niet eenvoudig. Daarom organiseert Preventie GGZ Leiden speciaal voor vrienden en familie van borderline-patiënten, een cursus en voorlichtingsbijeenkomsten over deze aandoening. Zo is er de cursus `Omgaan met borderline’. Deze cursus start op 16 september en bestaat uit tien avonden. Deelname kost €75. Verder zijn er twee gratis voorlichtingsavonden. De eerste vindt plaats op 30 september en staat in het teken van borderline in het gezin. De verzorging is in handen van een medewerker van de afdeling Kinderen en Jeugd en een medewerker van de volwassenenafdeling. De tweede avond, die gepland is op 18 november, gaat over borderline in het algemeen. Beide bijeenkomsten duren van 19.30 tot 21.30 uur en worden gehouden in het Zalencentrum van GGZ Leiden aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Meer informatie over de voorlichtingsbijeenkomsten en de cursus is opvraagbaar via preventie@ggzleiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×