Foto:PR.

PLeaSe! winnaar Het Talentenjacht 2010

De Amsterdamse ‘funkadelic’ hiphopformatie PLeaSe! is een van de bands, die per boot de Leidse terrassen aandeed tijdens het jaarlijkse festival ‘Het Talentenjacht’. Ondanks de moordende concurrentie van de andere varende optredens, zoals van SugarSweet, R!FE en Volhardt, werd de Amsterdamse band unaniem tot winnaar uitgeroepen. PLeaSe!, opgericht in 2009, verraste het publiek in de Leidse binnenstad op 27 juni met de uitnodigende mix van funk, hiphop en jazz, die perfect samenging met het felle zomerzonnetje. Voor wie het optreden gemist heeft, is deze winnaar nogmaals te beluisteren op de Leidse Waterdagen. Meer informatie is te vinden op www.leidsewaterdagen.nl en www.hettalentenjacht.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×