Politie zoekt eigenaren gestolen bootspullen

Zaterdag 31 juli heeft de politie een 20-jarige vrouw en een 27-jarige man uit Alphen aangehouden op de Dwarswetering in Leiderdorp, op verdenking van diefstal uit boten. Op de (eveneens gestolen) boot van het tweetal, zijn diverse spullen gevonden, die de politie niet kan koppelen aan de rechtmatige eigenaren. Mogelijk zijn een aantal eigenaren net terug van vakantie en zij worden verzocht aangifte te doen via 0900-8844 of via de site. Onder de spullen, die op de rooftocht van Alphen richting Leiden zijn gestolen, bevinden zich onder andere jerrycans, een elektrische buitenboordmotor, gereedschap, een zaklamp, een verrekijker, een betonschaar en visgereedschap.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×