Fotowedstrijd Tuinstadwijk

Woningcorporatie de Sleutels organiseert een fotowedstrijd voor de inwoners van Tuinstadwijk. Veel huizen in deze wijk zijn van de Sleutels. Een deel ervan is van cultuurhistorisch belang voor Leiden. Omdat de Sleutels benieuwd is hoe de Leidenaars hun wijk ervaren, organiseert de corporatie een fotowedstrijd. Deelnemers mogen tussen 16 augustus en 31 oktober maximaal vijf foto’s insturen van de plekjes in Tuinstadwijk die zij het mooist vinden. De plaatjes moeten zijn voorzien van een onderschrift van maximaal 20 woorden. Ook moet op de foto’s zijn aangegeven waar en wanneer ze zijn genomen. De mooiste 50 foto’s gaan deel uitmaken van een expositie in de wijkpost aan Seringenstraat 19. Die expositie is vanaf 20 november te bekijken. OP die dag worden bovendien de prijzen uitgereikt voor de drie mooiste foto’s. De winnaar van de eerste prijs, krijgt een afbeelding naar keuze op canvas op het formaat 60 x 80 cm. De winnaar van de tweede prijs ontvangt `NLXL’, een luchtfotoboek in luxe uitgave van fotograaf Karel Tomeï. De derde prijs bestaat uit vier toegangskaarten voor de Lakenhal. Op www.desleutels.nl is het wedstrijdreglement te vinden. Daar staat ook hoe de foto’s ingezonden kunnen worden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×