Onder het motto ''Bloemen in beweging', trok gisteren het 65ste bloemencorso door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Het thema werd uitgebeeld in allerlei soorten van reizen en voortbewegen, van vliegveldbalies tot diverse soorten vervoersmiddelen. Tot en met vandaag zijn de praalwagens en versierde auto's nog te bewonderen op de boulevard in Noordwijk. Helaas trekt dit prachtige corso niet meer door Leiden, zoals dat vroeger wel het geval was, omdat de gemeente er geen geld voor over heeft. Omroep Max heeft het corso vanaf de Voorstraat in Noordwijk gefilmd. Emile van Aelst maakte een kleurig fotoverslag.

Bloemen 'reizen' door de regio

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×