Maak kans op een duet met Wesley Klein

Iedereen die kan zingen en morgenmiddag tijd heeft, maakt kans op een ‘droomduet’ met Wesley Klein. Donderdagmiddag vinden de eerste opnames plaats voor de Zaterdagavondshow van Marc-Marie & Beau op SBS6. De eerste muzikale gast is Wesley Klein. Het programma is op zoek naar twee tot drie personen die kans willen maken op een duet met Wesley. Er zijn in totaal drie kandidaten en na een kleine quiz mag de winnaar samen met Wesley het nummer ‘Een ongelooflijke droom’ zingen.

Geïnteresseerden kunnen zichzelf of iemand die dat leuk zou vinden opgeven via m.jas@evamedia.nl of per telefoon op 036 – 521 0720.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×