Oxfort Fiddle Group, foto: PR.

Leidse première Oxfort Fiddle Group bij Q-BUS

Op vrijdagavond 27 augustus zal de befaamde Oxfort Fiddle Group haar première beleven in de Leidse Q-BUS. De enorme groep, die uit zo’n twintig muzikanten bestaat, reisde twee jaar geleden al met veel succes door het Europese vaste land, maar doet voor de eerste maal de Sleutelstad aan. Naast violen worden tal van andere instrumenten bespeeld zoals de Keltische harp, contrabas, gitaar, mandoline, altviool, cello en concertina. Ook vocaal valt er volop te genieten van dit unieke ensemble uit Oxford, dat muziek brengt uit de Engelse, Ierse, Schotse en Amerikaanse folk, country en klassiek. Hun eerste cd ‘Kate Bonny ‘ was binnen een minimum van tijd uitverkocht en onlangs is hun nieuwe cd ‘Beyond the Spires’ uitgebracht. Het belooft een bijzonder avondje te worden.

Het concert begint om 21.00 uur (deuren open om 20.30 uur).
Voorverkoop kaarten bij Plato, Velvet, @the Movies en gratis reserveren via 06 – 42 96 71 77.

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×