Maria Neefjes aan het werk, foto website www.maria-neefjes.nl

'De tuin der lusten' feest van kleuren bij FSW galerie

Maria Neefjes werd in Noordwijk aan Zee geboren en studeerde af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, de stad waar zij bleef wonen en sinds 1980 ook werkt als zelfstandig beeldend kunstenaar. Neefjes reist veel; door Europa, Azie (met grote liefde voor Indonesie), Mexico en Australië. De indrukken van haar reizen verwerkt zij in haar kleurrijke schilderijen, afwisselend in olieverf op linnen, gouaches en pastels. Zij exposeerde wereldwijd en vanaf 27 augustus tot en met 26 november is haar werk te bewonderen in de FSW Galerie in het Pieter de la Court gebouw aan de Wassenaarseweg, onder de titel ‘De tuin der lusten’. Het werk van Neefjes is opgenomen in collecties van particulieren, bedrijven, banken en musea, verspreid over de hele wereld.

Meer info en openingstijden van FSW galerie: www.fsw.leidenuniv.nl

Meer info over de kunstenaar: www.maria-neefjes.nl

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×