Jeugdkarate op woensdagmiddag

Kinderen van 7 tot en met 11 jaar kunnen morgen beginnen met jeugdkarate. De lessen worden gegeven door de erkend karateleraar Willem Neuteboom en zijn een initiatief van Budokai Leiden en Libertas / Brede School Leiden-Noord. Tijdens de lessen maken de kinderen op een speelse wijze kennis met de principes en technieken van het karatedo. het plezier in de beoefening van karate staat centraal. Verder is er veel aandacht voor de optimale vorming van sportmotorische vaardigheden en de uitbreiding van de bewegingservaring. Ook leren de deelnemers sociale vaardigheden, zoals samenwerking, zelfcontrole en respect voor de ander en voor de omgeving. De lessen starten morgen en duren van 13.00 tot 14.00 uur. Leslocatie is de gymzaal aan Valkenpad 5-7 in de Merenwijk. Meer informatie staat op www.budokaileiden.nl

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×