Mindfulness-meditatie tegen herfstdip

Wie vreest voor een herfstdip nu de zomer weer ten einde loopt, kan kennis maken met mindfulness-meditatie. Bij die vorm van meditatie krijgen de deelnemers handvatten om hun gedachten los te laten. Zo leren ze hoe ze kunnen omgaan met gepieker en emoties, en doen ze ademhalingsoefeningen. Praktijk Lavendeltuin verzorgt wekelijks Mindfulness-meditatiecursussen.

Wie wil weten of zo’n cursus iets voor hem of haar is, kan een gratis proefles volgen. De lessen vinden volgende week dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur en een dag later van 10.00 tot 11.30 uur plaats. Wie zich aanmeldt via info@lavendeltuin.nl, ontvangt verdere informatie over de locatie en dergelijke. Op www.lavendeltuin.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×