Foto: Jacqueline Borg.

Brandweer heeft handenvol aan wateroverlast

Gigantische hoosbuien hebben vanmorgen voor een hoop overlast gezorgd in Leiden en de regio. Zo werd de Oegstgeesterweg afgesloten, vanwege een ware ‘rivier’ onder het spoorviaduct en op de Willem de Zwijgerlaan kon het verkeer nog maar stapvoets vooruit. Veel kelders liepen onder en riolen liepen over; de brandweer heeft de handenvol aan de vele meldingen, die binnenkwamen. De politie in Den Haag adviseerde zelfs om thuis te blijven vanmorgen, omdat de Hofstad op diverse plaatsen onbegaanbaar was geworden. Ook in andere delen van de regio zorgde de overvloedige regen voor veel overlast.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×