'De Verbeelding van Zuid West', bijzondere kijk op wijk

De afgelopen maanden zijn bewoners van Leiden Zuid West druk bezig geweest met allerlei projecten, onderleiding van drie Leidse kunstenaars: Resi van der Ploeg, Bernadette Drenth en Irene Cécile. De organisatie is in handen van de stichting Peen en Ui, die met de projecten en workshops dit deel van Leiden op een originele wijze in de schijnwerpers zet. De resultaten zijn te bewonderen tijdens de driedaagse expositie aan de Willem Klooslaan op 3, 4 en 5 september. Iedereen is tijdens de opening van harte welkom en bij de sluiting wordt men verzocht de eigen werkstukken op te komen halen. De officiële opening, met een hapje en een drankje, vindt plaats op vrijdag 3 september om 16.00 uur.

Meer info: www.peenenui.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×