Voedselbank op markt Midzomerfeest Luifelbaan

De winkeliersvereniging van de Luifelbaan heeft de Voedselbank Leiden eo een marktkraampje aangeboden om zodoende mee te kunnen doen aan de markt op het Midzomerfeest in winkelcentrum de Luifelbaan. Ook voor de bevoorrading van het kraampje wordt gezorgd en zo kunnen de vrijwilligers van de Voedselbank diverse winkelrestanten verkopen. De opbrengst is bestemd om het hoogoplopende tekort van de Voedselbank weer een beetje aan te kunnen vullen. Het aantal mensen, dat wekelijks aangewezen is op de voedselpakketten, is sinds 2008 verdubbeld. De aanlevering van producten groeit lang niet zo hard mee, waardoor de inhoud van de pakketten steeds kleiner wordt. Het Midzomerfeest vindt aanstaande zaterdag plaats.
Meer info: www.voedselbankleiden.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×