Ruzie bij parkeren leidt tot klappen

Een 47-jarige Rotterdammer, die wilde gaan winkelen in de Sleutelstad, vond gistermiddag rond 14.20 uur een parkeerplekje aan de Hooigracht. Toen de man achteruit wilde inparkeren werd hij gehinderd door een witte bestelbus. De bestuurder van de bus stapte uit en dreigde de Rotterdammer, dat hij klappen zou krijgen, als hij niet snel door zou rijden. De Rotterdammer antwoordde, dat de man hem wat ruimte moest geven om in te kunnen parkeren en daarna gewoon door zou kunnen rijden. De bestuurder van het busje sloeg de man hierop meerdere keren in het gezicht. Daarna gooide de agressieveling nog een blikje frisdrank tegen de auto van de Rotterdammer. De politie doet verder onderzoek naar de zaak en vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×