Dag van de Mantelzorg

Dit jaar is de locatie voor de Dag van de Mantelzorg de Waag. Daar organiseren Bureau Informele Zorg van ActiVite, de Leidse Vereniging van Mantelzorgers en Stichting Radius op woensdag 10 november een informatief en muzikaal programma. Dit keer is het thema de samenwerking tussen de betaalde en de onbetaalde zorg. Mantelzorgers kunnen in de Waag informatie vinden over de ondersteuning die zij kunnen krijgen. Wie graag aan de slag wil als vrijwilliger, maatje of buddy bij iemand met een beperking, chronische ziekte of psychiatrische achtergrond, kan ook daarover informatie krijgen.

De Dag van de Mantelzorg wordt muzikaal opgeluisterd door de zuidelijke klanken van Son Asi. Het middagdeel is toegankelijk voor iedereen. Mantelzorgers, studenten, zorgmedewerkers, beleidsmakers en anderen kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur vrij binnenlopen. Speciaal voor Leidse mantelzorgers wordt er vanaf 17.00 uur een gratis lopend buffet georganiseerd. Aan de tafels is plaats voor maximaal tachtig personen. Wie wil mee-eten, moet zich daarom van te voren aanmelden. Uit de aanmeldingen worden tachtig namen getrokken. Opgeven kan via mantelzorg@activite.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×