Informatiebijeenkomst psychose bij jongeren

Het GGz Informatiepunt Leiden e.o. en GGZ Leiden afdeling Kinderen en Jeugd, organiseren op donderdag 16 september een informatiebijeenkomst over psychose bij jongeren. In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 3.000 jongeren een eerste psychose. Dat komt neer op zo’n 900 jongeren in Zuid-Holland. DE gevolgen van een psychose kunnen groot zijn, vooral als er niet snel herkenning en behandeling volgen. Tijdens de informatiebijeenkomst beschrijven deskundigen de signalen van een psychose. Verder vertellen ze hoe er kan worden ingegrepen en lichten ze de hulpprogramma’s die in de regio aangeboden worden toe. Ook is er ruimte voor vragen en discussie. De avond is gratis toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft voor het onderwerp. Aanmelden kan via info@ggz-informatiepunt.nl. De locatie is het pand aan Rapenburg 48 en de bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×