Elia Barceló, foto:PR.

Spaanse schrijfster Elia Barceló signeert bij Selexyz Kooyker

De bekende Spaanse schrijfster Elia Barceló komt naar Leiden om bij boekhandel Selexyz Kooyker haar werk te signeren. Barceló (Alicante, 1957) is in Nederland bekend geworden met de romans ‘Bal Masqué’ en ‘Stemmen uit het verleden’. Haar nieuwste boek heet ‘Donker geheim’, waarin een groep vriendinnen met een moord uit het verleden en een zelfmoord uit het heden geconfronteerd raken, met drastische veranderingen in hun leven tot gevolg. Barceló won de belangrijkste literaire prijzen in Spanje en doceert Spaanse literatuur en ‘creative writing’ aan de universiteit van Innsbruck.

De signeersessie vindt plaats op zaterdag 4 september om 15.00 uur bij Selxyz Kooyker aan de Breestraat 93, Leiden.

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×