Verkrachter slaat opnieuw toe

De politie Hollands Midden is een onderzoek gestart naar de verkrachting van een 24-jarige vrouw die afgelopen nacht rond 01.00 uur op het fietspad van de Leidsestraat (N208) tussen Lisse en Hillegom van haar fiets werd getrokken. Dat gebeurde ter hoogte van het Shell tankstation. Een nog onbekende man nam haar mee naar een weiland naast het fietspad en verkrachtte haar. Een half uur later is de verkrachter vermoedelijk op een motor weggereden in de richting van Hillegom. Welke weg hij daarna volgde is nog niet duidelijk. In verband met eerdere verkrachtingen in Voorschoten en Noordwijk heeft de politie Hollands Midden al een team grootschalige opsporing opgericht dat ook deze nieuwe verkrachting gaat onderzoeken. Het team bestaat uit 20 rechercheurs. De politie houdt er ernsitg rekening mee dat het ook nu weer om dezelfde dader gaat.

De politie heeft op de plek van de verkrachting een uitgebreid sporenonderzoek gedaan en verzoekt ook getuigen om zich te melden via 0900 – 8844. Anoniem melden is ook mogelijk via 0800-7000.

De politie Hollands Midden roept vrouwen en meisjes opnieuw om ’s nachts niet alleen te fietsen of te lopen en extra alert te zijn op verdachte situaties. Doet zich zo’n verdachte situatie voor, bel dan direct de politie via 1-1-2.

Advertentie

Regio Serieverkrachter Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×