Automobilist rijdt fietser omver en verdwijnt

De politie is opzoek naar de automobilist die gisteravond een fietser omver reed en daarna verdween. Rond 19.00 uur wilde een 20-jarige Leidenaar die vanaf de Sweelincklaanfietste, de Vijf Meilaan oversteken. Terwijl hij dat deed, werd hij geramd door een auto die met hoge snelheid van de busbrug af kwam rijden. De fietser kwam ten val. Zonder zich om het slachtoffer te bekommeren of af te remmen, vervolge de auto zijn weg richting Churchilllaan. Het gaat om een groene auto, die hoogstwaarschijnlijk beschadigd is aan de linker voorzijde. Een arts die getuige was van het ongeluk, heeft de Leidenaar eerste hulp verleend. Hij is met een gebroken been naar het LUMC gebracht. De politie vraagt getuigen zich via 0900-8844 te melden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×