Award en gouden plaat voor Wesley Klein

Donderdagavond zijn tijdens de Buma NL Awardshow in ’s-Hertogenbosch de winnaars bekend gemaakt van de Buma NL Awards. Onder de winnaars ook Wesley Klein die de award won voor Grootste Talent. Ook mocht hij een gouden plaat in ontvangst nemen voor 10.000 verkochte exemplaren van de single ‘You raise me up’ waarmee hij Popstars won. De populaire volkszanger Frans Duijts ontving de award voor Beste Zanger. Glennis Grace mocht de award voor Beste Zangeres in ontvangst nemen en Nick & Simon die voor Beste Groep.

De uitreiking van de Awardshow werd afgewisseld met optredens van Frans Duijts, Wolter Kroes, Jannes, Dries Roelvink, Wesley, Glennis Grace, René Schuurmans, Helder en Django Wagner. De registratie van de Buma NL Awardshow zendt Sterren.nl uit op zaterdag 11 september om 22.00 uur en op zondag 12 september om 17.00 uur.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×