Drugslaboratorium in Leidse Merenwijk?

Gistermiddag heeft de politie vier mannen, tussen de 21 en 44 jaar, uit Rusland, Roemenië en Oekraïne aangehouden in een woning aan de Lupinetuin in de Merenwijk. Naar aanleiding van een tip vielen agenten de woning binnen, waar grote hoeveelheden grondstoffen, die gebruikt worden voor het maken van synthetische drugs, werden aangetroffen. Daarnaast werd ook een grote partij amfetamine gevonden en in beslaggenomen. Een 44-jarige Leidenaar werd even later als vijfde verdachte en mogelijk als de leider van het groepje, aangehouden in zijn woning aan de Hoefbladtuin. Daar trof de politie meerdere luxe goederen aan, waarop direct conservatoir beslag werd gelegd, zoals flat screens, dure kleding, een Mercedes 500 SLK en een fiks geldbedrag.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×