Foto: PR.

Leidse Groen-Wit viert 90-jarig bestaan met groot feest

De Leidse Gymnastiek- en Volleybalvereniging Groen-Wit viert haar 90-jarig jubileum met een groot feest in en rondom De Arcade. De feestdag, die plaatsvindt op 25 september, start om 10.00 uur met een echte Fancy Fair en een uitgebreide rommelmarkt. Vanaf 11.00 uur worden er diverse demonstraties en workshop gegeven, waarin de bezoekers kennis kunnen maken met het veelzijdige aanbod van deze succesvolle Leidse vereniging. Zo zal het flitsende Groen-Wit Demoteam, dat volgend jaar deelneemt aan de Wereld Gymnaestrada in Lausanne, een indrukwekkend optreden verzorgen. Daarnaast kan men kennismaken met Jazzdance, Acrogym, Turnen en Volleybal. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. De opbrengst van de feestelijke dag is bestemd voor de stichting RiLaX, opgericht door Richelle Laurijssen, die voor haar overlijden aan kanker, zich sterk maakte om dit ‘K-woord’ uit te bannen als scheldwoord.

De Arcade, Octavialaan 61, Leiden ( Roomburg)

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×