Fietser onder bedreiging mes beroofd van portemonnee

Een 18-jarige Oegstgeestenaar fietste in de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.30 uur, over het Stationsplein richting de Rijnsburgerweg. Vanuit de fietsenstalling kwamen vier mannen op hem aflopen, die het slachtoffer van de fiets duwden en onder bedreiging van een mes beroofden van zijn portemonnee. De Oegstgeestenaar probeerde zijn belagers van zich af te slaan en werd hierop zo geschopt en geslagen, dat hij bewusteloos raakte. Toen hij weer bijkwam, zag hij het groepje richting de ingang van het Centraal Station lopen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×