Trage start Wereldtickets.nl leidt toch tot overwinning

Pas in de slotfase van de wedstrijd van Werelticketts.nl tegen BV Batouwekwam kwamen de Leiderdorpse speelsters op gang. De wedstrijd, die gisteravond gespeeld werd in Bemmel eindigde met 66 tegen 55 in het voordeel van Wereldtickets.nl. Coach Joris Zandbergen noemde het spel van zijn ploeg “wat slapjes”. Het was de eerste echte serieuze oefenpot van het nieuwe seizoen. Komende vrijdag ontvangt Wereldtickets.nl meervoudig landskampioen Den Helder voor een duel, dat om 20.00 uur begint in sporthal De Does, naast het zwembad. Begin oktober start de reguliere competitie.

Advertentie

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×