94-jarige dupe van babbeltruc

Een 94-jarige bewoonster is gistermiddag, rond 15.50 uur, bestolen in haar woning aan de Meerburgerkade. De vrouw deed de deur open voor een ongeveer 18-jarig meisje, dat aanbelde. De jonge vrouw, met een Noord-Afrikaans uiterlijk, liep direct door de gang naar de woonkamer, waar zij nieuwsgierig rondliep en ondertussen allerlei vragen stelde aan de hoogbejaarde bewoonster. Toen de ‘visite’ vertrokken was, bleek dat er geld uit de portemonnee van de vrouw gestolen was. Het meisje liep weg in de richting van de Hoge Rijndijk. Zij heeft lang haar, dat ze die middag had opgestoken in een knot. De politie doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×