Inloophuis Psychiatrie opent deuren tijdens Burendag

Tijdens de landelijke Burendag die morgen gehouden wordt, openen het Inloophuis Psychiatrie en het GGZ Informatiepunt hun deuren voor belangstellenden. Het Inloophuis, dat te vinden is aan Rapenburg 48, biedt mensen die door hun psychiatrische aandoening geïsoleerd dreigen te raken, omdat ze maar moeilijk hun plek in de maatschappij kunnen vinden, een huiskamer, waarin zij zichzelf kunnen zijn. Het GGZ Informatiepunt, dat in hetzelfde pand gevestigd is, is een laagdrempelig, onafhankelijk informatiecentrum op het gebied van de psychiatrie en de complexe wereld van hulpverlening en maatschappelijke ondersteuning. Morgen kunnen belangstellenden tussen 13.00 en 16.00 uur binnenlopen op het Rapenburg. Vrijwilligers en patiënten vertellen daar hoe het is om met een psychiatrische aandoening te leven. Verder is er live muziek en worden er films over de psychiatrie vertoond. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×