“Stop culturele kaalslag” landelijke actie tegen bezuinigingen op cultuur

De gezamenlijke vakbonden en beroepsorganisaties in de cultuursector roepen vrijdag 24 september uit tot landelijke actiedag tegen de ‘culturele kaalslag’ als gevolg van de voorgenomen bezuinigingen. De aftrap vindt plaats om 14.00 uur met een bijeenkomst en debat in De Balie in Amsterdam. Politici gaan dan met kunst- en cultuurmakers in debat. Alle kunstenaars worden opgeroepen openingen van exposities op die dag te starten met het voorlezen van het gezamenlijke statement namens de sector: “Een oproep aan het publiek om ons te steunen in het streven disproportionele bezuinigingen op cultuur te voorkomen”, aldus de BBK. Meer info en voor het ondertekenen van de petitie: www.stopculturelekaalslag.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×