Voor het eerst sinds de oefening van de koraal in de Hooglandse Kerk wordt gehouden, waren alle stoelen bezet. Volgend jaar worden er een paar rijen extra geplaatst. (Foto's: Chris de Waard, Video: IloveLeiden.com).

Oefening koraalmuziek opnieuw drukker

De oefening voor de koraalmuziek werd gisteren weer drukker bezocht dan voorgaande jaren. Sinds het evenement in 2007 naar de Hooglandse Kerk is verhuisd, groeit het elk jaar. Op de oude locatie bij Concordia aan de Lange Gracht konden met veel moeite 140 mensen naar binnen, gisteren telde de organisatie er al meer dan 600.

https:////www.youtube.com/v/qbVuGHd1CfY

Cultuur Leiden 3 Oktober 2010


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×