Sponsorloop Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum

Op zaterdag 30 oktober kunnen kinderen en volwassenen geld bijeen lopen voor het Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum. In de omgeving van het LUMC worden twee parkoersen uitgezet. Het parcours voor loopafstanden van 1, 2 en 3 km is alleen bedoeld voor kinderen. Voor de afstanden van 5, 10 en 15 km kunnen ook volwassenen zich inschrijven. Deelname aan de korte afstanden kost in de voorverkoop €5 en op de dag zelf €7,50. Deelname aan de langere afstanden kost in de voorverkoop €7,50 en op de dag zelf €10. Inschrijven kan bij De Hardloopwinkel aan St Jorissteeg 8 en Runnersworld Leiden aan Burgsteeg 7.

Het startsein wordt om 11 uur gegeven tegenover de grote parkeergarage van het LUMC. Er is muziek van dweilorkest Kleintje Pils, het Shantykoor uit Rijnwoude en Tambour- en Trompetterkorps TTH. De kinderen die in het LUMC liggen, worden niet vergeten. Zij kunnen kijken naar een optreden van Theater Bambola in de daktuin van het RonaldMcDonald Huis.

Het Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum doet onderzoek naar nieuwe en betere methodes om kinderen met een ernstige ziekte te behandelen en te genezen. Ook houdt het centrum zich intensief bezig met de zorg voor te vroeg geboren baby’s.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×