Leerlingen in Buffalo City, foto: PR.

Delegatie Buffalo City bezoekt vijf Leidse scholen

Afgelopen week bezocht een delegatie uit Buffalo City vijf Leidse scholen met het doel om samen te werken met leeftijdsgenoten aan de andere kant van de wereld. Op dit moment hebben de Morskring, Bonaventura college, Da Vinci college, Vlietland college en ROC een partnerschap met scholen in Zuid-Afrika. De contacten lopen via Hyves, e-mail, of soms gewoon per ouderwetse brief, als de school daar nog niet over internet beschikt, of doormiddel van tekeningen bij jonge kinderen.  Het is boeiend voor de leerlingen om zich over en weer op de hoogte te stellen van elkaars interesses, verwachtingen, het dagelijks leven, de vrijetijdsbesteding en nog veel meer.

Scholen die belangstelling hebben voor zo’n samenwerking in de toekomst, kunnen contact opnemen met Marieke van Winden: 071 5322823.

Meer informatie staat op de website www.leidenbuffalocity.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×