Griezelen in Scheltema, foto: PR.

‘Kaf van het Koren’, levend spookhuis in Scheltema

Tijdens de 3 oktoberfeesten bestaat de kans, dat argeloze feestvierders van straat worden geplukt en verleid worden om een huiveringwekkend avontuur te beleven. Dwalend door een doolhof van gewas kunnen de bezoekers de sensatie van het platteland ervaren in een hiervoor totaal omgetoverd Scheltemacomplex. Vreemde energieën, mysteries en mythes zijn vormgegeven door theatermakers en kunstenaars in een bijzonder spookhuis, waarin een weg gebaand moet worden van de ene naar de andere verbazing. Het levend spookhuis draagt de titel: ‘Kaf van het Koren’ en is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar.

Openingstijden: Zaterdag 2 oktober van 20.00 – 23.00 uur; zondag 3 oktober van 14.00 – 17.00 uur en maandag 4 oktober van 11.00 – 17.00 uur.

Meer info: www.scheltemacomplex.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×