‘L’keys’, foto: Maarten Dirkse.

Vernieuwde Leidse Sleuteltjes zoekt jonge, hippe zangeressen

De ‘Leidse Sleuteltjes’ van weleer, waarbij jonge meiden liedjes als ‘Dikkertje Dap’ zongen, is totaal vernieuwd. Onder de naam ‘L’keys’ wordt pop en jazz ten gehore gebracht tijdens de spetterende optredens van jonge, hippe meiden. Er staat veel op het programma, zoals diverse optredens en het maken van een swingende cd. Dirigent en tevens zangcoach Vivienne Aerts is opzoek naar jonge talenten, die het koor willen komen versterken. De kandidaten, tussen de 10 en 15 jaar, moeten beschikken over een goede stem, ook tweede of derde stem en vooral zin hebben om zich in te zetten voor dit leuke koor.

De repetitie is elke dinsdagavond van 19.30-21.00 uur op Morsstraat 50 in Leiden. Meer info en opgeven: v.aerts@gmail.com, even langskomen kan ook.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×