Afritten Akzo Nobel Sassenheim op de schop

De provincie gaat grootschalige werkzaamheden uitvoeren aan de op- en afritten bij Akzo Nobel in Sassenheim. De reconstructie van de aansluiting van de A44 op de N444 is nodig, omdat de kruispunten onder aan de op- en afritten het verkeer niet langer aan kunnen. De kruising aan de Oegstgeestse kant wordt omgebouwd tot turborotonde. Onder die rotonde komt een ongelijkvloerse fiets- en voetgangersoversteek. De kruising Oegstgeesterweg/Haarlemmertrekvaart wordt opgeknapt. Aan de Teylingse kant van de A 44 legt de Provincie vanaf de Rijksstraatweg een bypass aan. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden volgend najaar beginnen. Volgende week dinsdag zijn geïnteresseerden welkom bij een informatieavond. Hier kunnen zij tekeningen bekijken en informatie krijgen over de maatregelen en plannen. Ook kunnen ze zelf ideeën aandragen. De bijeenkomst vindt plaats tussen 19.00 en 21.00 uur op het Akzo-complex aan Rijksstraatweg 31. Meer informatie is te vinden op www.n444.nl.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×