Drie dagen volop feesten in Leidse kroegen

Aanstaand weekend is het weer zover en zal de Sleutelstad deze keer zelfs drie dagen lang bruisen van de feestpret. Traditiegetrouw starten de feestelijkheden op 2 oktober, eigenlijk al op 1 oktober met het Minikoraal op de Garenmarkt om 13.30 uur. Kijk voor het volledige programma op: www.3october.nl Naast alle officiële feestelijkheden wordt ook in allerlei kroegen in en net buiten het centrum, drie dagen lang geswingd, gedronken en geklonken. In en om de nieuwe Grofsmederij aan de Zijlsingel wordt een megafestival gehouden met onder anderen René Filippo & Friends en Rubberen Henkie. Ook voor de kinderen is daar van alles te beleven en zal op 3 oktober Salvatore met zijn bekende Papagaaien Show optreden. In Grand café De Valk bij Molen de Valk treden de ouwe trouwe Black Albino’s op en kunnen de voetjes drie dagen lang van de vloer met diverse Leidse bands. Café Hunky Dory aan de Vrouwensteeg brengt weer een spetterend programma met Doctor Fill en pittige blues met ‘Girls go wild’. Op de uitgaansagenda van www.LOS-Online.nl is een groot deel van het plaatselijke aanbod te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×