Bedreigde winkelmedewerker laat zich niet beroven

Vanochtend hebben twee mannen zonder succes geprobeerd een winkelmedewerker te beroven. De twee van ongeveer 17 en 23 jaar met een Noord-Afrikaans uiterlijk hadden zich rond 06.00 uur verborgen in de Katwijkse Steenbakkerstraat. De ene man zat onder een vrachtwagen en de andere stond achter een tweede vrachtauto. Toen een 42-jarige Leidse medewerker van een winkel in verpleegartikelen bij een pand in die straat uit zijn auto stapte, kwamen de twee tevoorschijn. Ze eisten geld en lieten zien dat ze een vuurwapen bij zich hadden. De koelbloedige Leidenaar weigerde geld af te staan. Hij moest dat bekopen met een paar schoppen. Daarna gingen de twee belagers er vandoor. De politie heeft hen nog niet gevonden en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×