Coen Zoon beste jonge ambtenaar van Zuid-Holland

Coen Zoon uit Berkel en Rodenrijs, is donderdagavond uitgeroepen tot beste jonge ambtenaar van Zuid-Holland. Er deden Vier ambtenaren van de provincie mee aan de verkiezing. Dat waren naast Coen Zoon Carolien Huisman uit Oegstgeest, Tamar Leene uit De Meern en Koen Oome uit Utrecht. Laatstgenoemde ontving de publieksprijs. Zoon is adviseur bestuurlijke zaken. De jury koos hem als winnaar, vanwege zijn gedrevenheid, resultaatgerichtheid en inspirerende invloed. De jonge ambtenaar wordt door Zuid-Holland voorgedragen voor de landelijke verkiezingen voor Jonge Ambtenaar van het Jaar op 27 januari 2011. Die verkiezing is een initiatief van FUTUR, het landelijke netwerk van en voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij overheidsorganisaties in Nederland.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×